Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΑΣ: "ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ"!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δίγλωσσου βιβλίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού, "Οι Ιστορίες του παππού Αισώπου", την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, στην φιλόξενη αίθουσα των ΚΑΠΗ Ζευγολατιού.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Βέλου Βόχας.


Στην είσοδο των ΚΑΠΗ Ζευγολατιού το καλωσόρισμά μας με εικαστικό έργο
των μαθητών του Σχολείου μας

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκος, ο Αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Σιάχος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου "ΑΝΕΛΙΞΗ", κα Μαρία Καλλίρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Πισιμίσης, η πρώην Βουλευτής Ν. Κορινθίας, κα Μαρία Θελερίτη, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, της περιοχής μας, κα Καραβά Ζαχαρούλα, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης (ΠΕ60), κα Αλεξάνδρα Νικολάου, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου για το μάθημα των Αγγλικών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, κα Ουρανία Σαρρή, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αριστείδης Δουλαβέρας, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας, κα Αντιγόνη Βογιατζή, η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Σωματείου Λόγου και Τέχνης "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ", κες Όλγα Θωμά-Κονομόδη και Μαρίνα Καλλίρη, αντίστοιχα, η Πρόεδρος του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βόχας, κα Αθανασούλη Γιώτα, η Συντονίστρια και η Αντιπρόεδρος της Ομάδας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Δράσης Βραχατίου, κες Σακιλτζόγλου Κική και Πανούση Ζέτα, αντίστοιχα, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού, κ. Αντώνης Δημάκης , η εκπαιδευτικός κα Γεωργία Αγγελάτου, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας κ. Θεοδόσης Κοντόζογλου, η ποιήτρια κα Ελένη Συκά-Κοντόζογλου,  η συγγραφέας, κα Ελένη Ψευτέλλη-Κορωνιώτη, πολλοί συνδημότες και φίλοι που τιμούν το έργο μας, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές των δύο Σχολείων μας.
Από αριστερά: Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού, κα Δήμητρα Τσεπεντζή, η Προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού, κα Χρυσάνθη Σιάχου και μαθητές που συμμετείχαν στη δημιουργία του βιβλίου και στην παρουσίασή του
Την εκδήλωση χαιρέτισαν με μήνυμά τους: ο Βουλευτής, πρώην Υπουργός, κ. Ιωάννης Αμανατίδης, ο οποίος αγκάλιασε την προσπάθειά μας και βοήθησε, ώστε το βιβλίο μας να εκτυπωθεί στο Τυπογραφείο της Βουλής, ο Πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης και η Βουλευτής Κορινθίας, κα Μαριλένα Σούκουλη. 
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκος χαιρετίζει την εκδήλωση

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, της περιοχής μας, κα Καραβά Ζαχαρούλα 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης (ΠΕ60),
κα Αλεξάνδρα Νικολάου










Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ που φιλοξένησαν την πρόσκλησή μας, τις εφημερίδες “ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ” και τον συμπατριώτη μας κ. Σπύρο Μασούρη, “ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” και τους συμπολίτες μας κα Γιώτα Αθανασούλη και κ. Χρήστο Βαλασόπουλο, τις ηλεκτρονικές εφημερίδες ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΝΕWS, ΠΡΩΤΗ ΝΕWS, ΚΟΡΙΝΘΟΣ TV, FAROSNEWS 2018, καθώς και την κα Μαίρη Νικολοπούλου και τον κ. Νίκο Νικολόπουλο που μίλησαν για την εκδήλωση στις ραδιοφωνικές εκπομπές τους.

Επιπλέον ευχαριστούμε τόσο τον Δήμο Βέλου Βόχας και το ΝΠΔΔ “ΑΝΕΛΙΞΗ” , για την παραχώρηση του υπέροχου αυτού χώρου, όπως και τις ευγενέστατες κυρίες, υπεύθυνες του ΚΑΠΗ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές των δύο Σχολείων

Ο κ. Αριστείδης Δουλαβέρας (δεξιά)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.